Ring oss på 33 31 55 66 / Åpningstider mandag til fredag 07:15 til 15:30

Behandling

Vi tilbyr behandling til ungdom og voksne. Behandling med tannregulering (kjeveortopedi) handler om å forebygge og rette på bittfeil og tannstillingsfeil. Behandlingstiden er vanligvis 1,5 til 3 år.

Jeg ønsker behandling

Ring oss på 33 31 55 66 for å bestille en konsultasjon.

Konsultasjonen

Ved det første besøket undersøker kjeveortopeden bittet og tennene og gir deg informasjon om funnene. Det er nødvendig at en foresatt er med på konsultasjonen fordi det blir gitt mye informasjon.  Husk å ha med henvisningen fra tannlege/tannpleier dersom du er under 20 år.
Pasientens egne vurderinger, tanker og ønsker er viktige. Dersom behandling ønskes, henter kjeveortopeden inn alle nødvendige opplysninger for å kunne utforme en behandlingsplan.

Behandlingavtale og kostnadoverslag

Ved neste besøk gis både muntlig og skriftlig informasjon om diagnose og behandlingsmuligheter med et kostnadsoverslag. Deretter kan behandling med tannregulering begynne.

Typer tannregulering

Fastsittende metalklosser limt på tennene er den vanligste typen tannregulering. I noen tilfeller kan plater/gom benyttes.  Vi tilbyr også hvite klosser og andre typer mer «usynlig» tannregulering for både voksne og ungdom.

Regulering

Skinner

Usynlig reg

Hvit reg

Avtagbar